Verzenden & Retourneren

Verzending

De verzending van onze producten is afhankelijk van het gewicht van je bestelling. Wij verzenden binnen Nederland en ook naar België. Voor zendingen naar de Waddeneilanden kun je contact opnemen met ons voor de mogelijkheden.

De levering van onze producten varieert tussen 1 en 3 werkdagen. Via onze transporteur ontvang je een Track & Trace code of kan je worden gebeld op het moment dat de bestelling onderweg is. Mocht je over de verzending specifieke wensen in hebben dan kan je hierover contact opnemen via een van onderstaande mogelijkheden.

Whatsapp
Bellen
Mail

Retourneren

Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn over de bestelling of een andere maat wensen, dan kun je de bestelling binnen 14 dagen retourneren. De verpakking dient wel in redelijke staat te zijn bij het retourneren. Mocht het product bij levering zijn beschadigd, kan je contact opnemen via een van bovenstaande methoden.

Je kunt het product zelf retourneren, maar het kan ook via onze transporteur gaan.  Zij kunnen de bestelling afhalen en bij ons retourneren, dit werkt ook prettiger bij het ruilen van producten. Het bedrag ontvang je terug zodra de bestelling bij ons is geretourneerd. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

 

5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang direct 5% korting (vanaf €200) op je eerste bestelling.