Rietmat 6 meter

Zowel bij de gepelde als de ongepelde rietenmatten is de standaard lengte maat 6 meter. Alle rietmatten zijn daarentegen wel verkrijgbaar in verschillende hoogte maten. De hoogtes zijn te bestellen tussen de 100 cm t/m 200 cm.

De dikke rietenmatten zijn enkel te verkrijgen in een lengte maat van 2 meter. Echter zijn de rietmatten gemakkelijk aan elkaar te verbinden, dus indien je een langere rietenmat wenst is dit wel te creëren. Al onze rietmatten zijn op iedere gewenste maatvoering te knippen met bijvoorbeeld een snoeischaar.

Onze rietenmatten worden per rol geleverd. Op deze manier blijven de rietmatten het mooist. De rietmatten zijn gemakkelijk uit,- en op te rollen. Zo kunnen de rietenmatten gemakkelijk worden verplaatst.

Kwaliteit:

Alle rietenmatten hebben een levensduur van ongeveer 5 jaar. Wil je deze levensduur verlengen? Dan is er een mogelijkheid om er planten doorheen te laten groeien. Riet is een natuurlijk product en daardoor uitermate geschikt om zich te laten verweven met planten. Je kunt hierdoor niet alleen langer genieten van jouw rietenmat, maar het zorgt er tegelijkertijd voor dat jouw tuinafscheiding nog meer onderdeel uit maakt van de natuur!

Meer informatie:

Wil je meer informatie over de verschillende varianten, de kwaliteit van de rietmatten of waar de rietmatten voor kunnen dienen? Stel je vraag aan ons via ons contactformulier.

5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang direct 5% korting (vanaf €200) op je eerste bestelling.