Dikke rietmatten

De rietmattenspecialist biedt drie varianten rietmatten aan. Één van deze varianten is een dikke rietmat. Met een stengeldikte van 15 mm is dit de dikste rietmat die wij aanbieden. De keuze valt vaak op deze rietmat wanneer het de functie heeft om privacy te genereren. Vanwege de stengeldikte zorgt deze rietmat namelijk voor een maximale gezichtsdichtheid.

Vanwege de dikke stengeldikte en de stevige kwaliteit wordt deze rietmat vaak gebruikt als balkon scherm of ter vervanging van een hek of schutting. Met deze rietmat heb je de mogelijkheid om meer beschut te zitten. Het zorgt ervoor dat jij je vrij kan voelen in je tuin, en tegelijkertijd geeft het een mooie uitstraling die jouw tuin of balkon verdient!

Deze dikke rietmat is onbewerkt en daardoor zeer geschikt om onoverdekt te plaatsen. Door de mooie uitstraling en kwaliteit kan deze rietmat ook een toevoeging zijn voor overdekte plekken zoals een dakterras of balkon.

Bij de dikke rietmatten is de standaard lengtemaat 200 cm. Wel heb je de keuze uit verschillende hoogtes. Zo kun je een dikke rietmat kiezen met een hoogte van 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm en 200 cm.

Kwaliteit

Doordat deze dikke rietmatten onbewerkt zijn en in vergelijking met de andere varianten een dikkere stengeldikte hebben, is deze rietmat zeer sterk te noemen!
Indien de rietmat onoverdekt wordt geplaatst zal de levensduur ongeveer 5 jaar zijn. Een overdekt geplaatste rietmat zal mogelijk een langere levensduur hebben.

Meer informatie:

Wil jij meer informatie over deze variant? Stel dan je vraag aan ons! Onder contactgegevens kun je zien hoe jij je vraag kan stellen.

5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang direct 5% korting (vanaf €200) op je eerste bestelling.