Dichte rietmatten

Als jij op deze pagina bent belandt, dan ben jij mogelijk op zoek naar een rietmat die voor maximale gezichtsdichtheid zorgt.
Wij bieden verschillende rietmatten aan, maar als jouw rietmat de functie heeft om het balkon af te schermen, ter tuinafscheiding of andere manieren om privacy te creëren dan past mogelijk de dikke rietmat het best bij jou. De ongepelde varianten zijn in tegenstelling tot de dikke rietmatten minder dicht, maar deze hebben wel een mogelijkheid om er planten doorheen te laten groeien.

Dit zorgt voor meer gezichtsdichtheid en het ziet er tegelijkertijd ook erg mooi uit!

De dikke rietmat is onbewerkt en heeft een rietstengel met een dikte van 15 mm. Deze rietenmat is de dikste die wij aanbieden en heeft een maximale gezichtsdichtheid.

Zoals hierboven omschreven worden de dikke rietmatten voornamelijk gebruikt om privacy te genereren. Door de dikke stengeldikte is deze rietenmat de sterkste die wij aanbieden en heeft de beste kwaliteit. Omdat deze rietmat onbewerkt is, is het uitermate geschikt om het onoverdekt te plaatsen. Daarnaast is deze dikke rietenmat niet alleen kwalitatief goed, maar ziet het door de stevigheid ook erg mooi uit. Om die reden wordt deze rietenmat niet enkel gebruikt op onoverdekte plekken, maar komt het ook goed tot zijn recht op overdekte plekken zoals een veranda of balkon.
Indien de rietmat onoverdekt wordt geplaatst zal de levensduur ongeveer 5 jaar zijn. Een overdekt geplaatste rietmat zal mogelijk een langere levensduur hebben.

Een uitgerolde dikke rietmat heeft een lengte van 200 cm en heeft keuze uit verschillende hoogtes. Zo kun je een dikke rietmat kiezen met een hoogte van 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm en 200 cm.

Meer informatie:

Wil jij meer informatie over deze variant? Stel dan je vraag aan ons! Onder contactgegevens kun je zien hoe jij je vraag kan stellen.

5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang direct 5% korting (vanaf €200) op je eerste bestelling.